Ons invalteam bestaat uit:

Larissa:

Opleiding:
GPM4
BHV-er

Sinds: januari 2016.

Larissa is als stagiaire op Pido Kids begonnen. Nu ze haar diploma heeft is ze aan het werk op de dreumes/peutergroep van Pido Kids.
Daarnaast valt ze in.

Mariska:

Opleiding:
GPM4

Mariska heeft op Pido stage gelopen en heeft in het schooljaar 2016/2017 haar niveau 4 diploma behaald.

Op maandag, dinsdag en woensdag is ze te vinden op de peuterplusgroep van Pido Kids. Op de andere dagen is ze beschikbaar als invalkracht.

Natalie:
Sinds april 2017

Opleiding:
GPM4

Natalie vindt het geweldig om met jonge kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar te werken. Er is nog zoveel voor ze om te ontdekken, spelen en onderzoeken. Het is fijn om met hun ontwikkeling bezig te zijn. Veiligheid, geborgenheid en een ruimte om vrij te kunnen spelen, ontdekken en leren zijn haar pijlers.

Natalie is te vinden op de dreumes-peutergroep van Pido en is daarnaast beschikbaar als invalkracht.

Fleur:
Sinds: juni 2017

Opleiding:
SAW3

Fleur vindt het leuk om met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar te werken.

Ze heeft de opleiding pedagogisch medewerkster afgerond aan het Noorderpoortcollege en is momenteel bezig met de opleiding GPM4.

Ze wil kinderen stimuleren in hun ontwikkeling en kan zich goed inleven.Fleur vindt het belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak en veilig voelen op het kinderdagverblijf.Werken op het kinderdagverblijf vindt ze super en elke dag is weer anders!

Vanaf januari 2019 is ze te vinden op de babygroep van pido kids en op de dreumes-peutergroep van pido. Daarnaast valt ze in.

 

 Iris
Sinds oktober 2017

Opleiding:
Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Het werken met kinderen geeft Iris energie. “Ik geniet van hun enthousiasme, vrolijkheid en eerlijkheid”.

Iris is vanaf januari te vinden op de baby-dreumesgroep van pido kids en op woensdag zorgt Iris voor de dreumesen en peutertjes op deze locatie.

Irene:
Sinds: december 2018

Opleiding:
GPM4

Irene is beschikbaar als invalkracht en gaat invallen op beide locaties. Irene werkt graag met verschillende thema’s en activiteiten en vindt het stimuleren van de ontwikkeling een uitdaging.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren